2105786740 Σοφοκλή Βενιζέλου 46, Περιστέρι

Εκδρομές

 
Εκδρομές
Τουριστικό γραφείο Φραγκάκης Travel - Περιστέρι 
Το τουριστικό γραφείο “Φραγκάκης Travel” που εδρεύει στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 46 στο Περιστέρι, διοργανώνει όλο το χρόνο εκδρομές στα πιο δημοφιλή μέρη σε όλη την Ελλάδα.

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Με γνώμονα την ταξιδιωτική μας εμπειρία σας παρουσιάζουμε το νέο μας πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιέχει ελκυστικές εκδρομές στην Ελλάδα σε πολύ καλές προσιτές τιμές. Σας προσκαλούμε να ταξιδέψουμε σε όμορφα μέρη τις Ελλάδας.
Σας ευχαριστούμε τόσα χρόνια που είσαστε κοντά μας και μας στηρίζετε. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολύ όρεξη για όμορφα ταξίδια.

Φιλικά,
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: *Στο πρόγραμμα ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Όταν εκδηλώνετε ενδιαφέρον για κάποια εκδρομή, πατώντας το κουμπί "Δηλώστε συμμετοχή", στη φόρμα που εμφανίζεται παρακαλώ να γράφετε την εκδρομή που σας ενδιαφέρει, την ημερομηνία διεξαγωγής της και τα στοιχεία όσων ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εκδρομή.

 


Σε εμάς θα βρείτε οικονομικές εκδρομές όλο το χρόνο.

 Εκδρομές
 

 

Ιανουάριος

 

Κοπή Πίτας - 19/01 Άγιος Νεκτάριος, Λαύριο

 

Αναχώρηση από το Περιστέρι, περίπου στις 11:30 τπ πρωί, για τον Αγ. Νεκτάριο, για προσκύνημα και έπειτα σε επιλεγμένη ταβέρνα στο Λαύριο για να κόψουμε τη Βασιλόπιτα του γραφείου μας, με μουσική, φαγητό, χορό, γλέντι και πολλά δώρα!
Επιστροφή στο Περιστέρι αργά το απόγευμα.

 

TIMH: 10€ / άτομο

 

 

 
 
 
 
 
Φεβρουάριος

 

 

 

   

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας , θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις θέσεις ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής

* ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

 

 
 
 Σοφοκλή Βενιζέλου 46, Περιστέρι / Αττική
Τηλ: 2105786740 Κιν: 6979866219