<h2>Φραγκάκης Travel</h2><p>Το τουριστικό γραφείο “Φραγκάκης Travel” που εδρεύει στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 46 στο Περιστέρι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του τουρισμού και σας προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.fragkakistravel.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Φραγκάκης Travel</h2><p>Το τουριστικό γραφείο “Φραγκάκης Travel” που εδρεύει στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 46 στο Περιστέρι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του τουρισμού και σας προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.fragkakistravel.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Εκδρομές

 
Εκδρομές
Τουριστικό γραφείο Φραγκάκης Travel - Περιστέρι 
Το τουριστικό γραφείο “Φραγκάκης Travel” που εδρεύει στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 46 στο Περιστέρι, διοργανώνει όλο το χρόνο εκδρομές στα πιο δημοφιλή μέρη σε όλη την Ελλάδα.

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Με γνώμονα την ταξιδιωτική μας εμπειρία σας παρουσιάζουμε το νέο μας πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιέχει ελκυστικές εκδρομές στην Ελλάδα σε πολύ καλές προσιτές τιμές. Σας προσκαλούμε να ταξιδέψουμε σε όμορφα μέρη τις Ελλάδας.
Σας ευχαριστούμε τόσα χρόνια που είσαστε κοντά μας και μας στηρίζετε. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολύ όρεξη για όμορφα ταξίδια.

Φιλικά,
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: *Στο πρόγραμμα ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Όταν εκδηλώνετε ενδιαφέρον για κάποια εκδρομή, πατώντας το κουμπί "Δηλώστε συμμετοχή", στη φόρμα που εμφανίζεται παρακαλώ να γράφετε την εκδρομή που σας ενδιαφέρει, την ημερομηνία διεξαγωγής της και τα στοιχεία όσων ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εκδρομή.

 


Σε εμάς θα βρείτε οικονομικές εκδρομές όλο το χρόνο.

 Εκδρομές
   
Οκτώβριος:
   
Κυριακή 14/10
Μονοήμερη Αγία Θεοδώρα - Βάστα
 
Πρόγραμμα εκδρομής:
Την Κυριακή 30/09 αναχώρηση στις 7:15 το πρωί από το Περιστέρι ξεκινάμε την εκδρομή μας, με ενδιάμεσες στάσεις για την Αγία Θεοδώρα, το εκκλησάκι βρίσκεται κοντά στο χωριό Βάστα της Μεγαλόπολης και είναι κτίσμα πιθανόν του 12ου αιώνα.

Η παράδοση αναφέρει πως το θαύμα της Φύσης έχει σχέση με το μαρτύριο της Αγίας.
Ποιο όμως είναι το θαύμα της φύσης: Ένα μικρό εκκλησάκι που το αγκαλιάζουν δεκαεπτά (17) δέντρα. Τα κλαδιά τους ξεφυτρώνουν από τη σκεπή ενώ οι ρίζες τους, που δε φαίνονται, περνούν μέσα από τους τοίχους του για να καταλήξουν στο έδαφος.

Είναι βέβαιο πως αν ανθρώπινος παράγοντας παρέμβει για να κόψει τα δέντρα ή να βελτιώσει κάτι στο εκκλησάκι, το κτίσμα θα καταστραφεί. Το άφθονο νερό που τρέχει στο ποταμάκι κάτω από την εκκλησία ποτίζει τα δέντρα.
 
Και τα δυο μαζί, ποτάμι και δέντρα, είναι η ευχή της Αγίας Θεοδώρας που όπως λέγεται παρακάλεσε στην προσευχή της λίγο πριν μαρτυρήσει "τα μαλλιά μου να γίνουν δέντρα και το αίμα μου ποτάμι για να τα ποτίζει".
 
Εν συνεχεία θα κάνουμε στάση για φαγητό στις καταπληκτικές ταβέρνες της περιοχής όπου θα ξεκουραστούμε στη δροσιά που προσφέρουν απλόχερα τα πελώρια δέντρα
 
Επιστροφη το απόγευμα στο Περιστέρι με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.
 
TIMH: 15€ / άτομο
 
   

 

   
Κυριακή 28/10
Μονοήμερη στη Μονή Παναγιάς Έλωνας - Λεωνίδιο
 
Πρόγραμμα εκδρομής:
Αναχώρηση γύρω στις 8.00 για την Μονή Παναγίας Έλωνας με ενδιάμεσες στάσεις. Ακολουθώντας μια υπέροχη διαδρομή μέσα από την πολυποίκιλη βλάστηση και τους πανύψηλους άγριους βράχους του Πάρνωνα, σε μια καμπή του δρόμου θα δούμε να προβάλει ο μετέωρος βράχος της Έλωνας με το μοναστήρι του κατάλευκο κρεμασμένο στα ριζά του.

Η γυναικεία αυτή Μονή παλαιότερα ήταν αφιερωμένη στη Ζωοδόχο Πηγή και από το 1797 είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου, αποτελεί δε  ένα από τα γραφικότερα και πλέον γνωστά θρησκευτικά προσκυνήματα της Πελοποννήσου. Παραμονή για προσκύνημα και αμέσως μετά αναχώρηση για το

Γραφικό χωριό Κοσμάς για να απολαύσουμε τον καφεδάκι μας. Επόμενος προορισμός μας το όμορφο Λεωνίδιο, η πρωτεύουσα της Τσακωνιάς, μια ναυτική πολιτεία με νεοκλασικά και αρχοντικά σπίτια, με τρεις ανεμόμυλους στην άκρη να καλωσορίζουν τον επισκέπτη.
 
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα στις πιο παραδοσιακές γειτονιές του, που κρύβονται πίσω από το κεντρικό δρόμο. Ανάμεσα στα ούτως ή άλλως ενδιαφέροντα σπίτια λαϊκής αρχιτεκτονικής με τις κεραμιδένιες στέγες, αναζητήστε τα αρχοντικά κομψοτεχνήματα του 1800 με τις περίτεχνες εξώπορτες, τα ζωγραφιστά ταβάνια και τις τουφεκίστρες ( για να αντιμετωπίζουν τους πειρατές ).
 
Παραμονή για γεύμα(προαιρετικο) σε κάποια από τις τοπικές ταβέρνες. Αμέσως μετά αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
 
TIMH: 15€ / άτομο
 
   

Νοέμβριος:
   

 

Σάββατο 03 - Κυριακή 04/11
Καλαμπάκα - Μετέωρα - Πύλη - Ελάτη
 
TIMH: περισσότερες πληροφορίες, προσεχώς!
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ
 
   

 

   
Κυριακή 18/11
Μονοήμερη στο Πλανητέρο & στα Σπήλαια Λιμνών
 
Πρόγραμμα εκδρομής:
Αναχώρηση νωρίς το πρωί για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΛΕΒΙΔΙ - ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ - ΚΑΣΤΡΙΑ και επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ όπου αποτελείται από 13 λίμνες σε τρεις ορόφους και οι σταλακτίτες καθρεφτίζονται στα ήσυχα νερά(έξοδα ατομικά).
 
Εν συνεχεία για ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ όπου βρίσκεται σε δάσος με πλατάνια και τρεχούμενα νερά, παραμονή, γεύμα.
Άφιξη το απόγευμα στο Περιστέρι  ΓΕΜΑΤΟΙ από όμορφα τοπία.
 
TIMH: 15€ / άτομο
 
   

Δεκέμβριος:
   
Σάββατο 8 - Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018
Διήμερη στο Καρπενήσι | Μονή Προύσου - Μεγάλο Χωριό
 
Πρόγραμμα εκδρομής:
1η μέρα Σάββατο 8/12
Αναχώρηση από το γραφείο μας το πρωί για Καμένα Βούρλα, Λαμία (στάση).Περνώντας από την Μακρακώμη, τον Άγιο Γεώργιο, τον Τυμφρηστό, τη σήραγγα του Τυμφρηστού θα περάσουμε το Καρπενήσι.
 
Στη συνέχεια μέσω υπέροχης καταπράσινης διαδρομής φτάνουμε στη μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας χτισμένη σε απόκρημνο βράχο για προσκύνημα στη θαυματουργή εικόνα της που βρίσκετε σε κρύπτη-παρεκκλήσι μέσα στο καθολικό της μονής.
 
Επιστροφή στο Καρπενήσι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
 
2η μέρα Κυριακή 9/12
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το »ιστορικό» Μικρό Χωριό και το Μεγάλο Χωριό, τα οποία απέχουν 20χλμ από το Καρπενήσι σε ένα τοπίο μοναδικής ομορφιάς μέσα στα έλατα όπου θα έχουμε χρόνο να δοκιμάσουμε τα τοπικά γλυκά και να ψωνίσουμε παραδοσιακά προιόντα.
 
Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.
 
TIMH: 65€ / άτομο
 
   

 

   
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018
Μονοήμερη Εκδρομή  Αράχωβα – Αγοριανη
 
Πρόγραμμα εκδρομής:
Αναχώρηση νωρίς το πρωί με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση για Αράχωβα οπου θα παραμεινουμε για καφέ και βολτα.

Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Αγόριανη, αμφιθεατρικά κτισμένη σε υψόμετρο 850 μέτρων, ανάμεσα σε έλατα και πλατάνια, λιθόκτιστη σχεδόν στο σύνολό της, με τις χαρακτηριστικές κεραμιδοσκεπές, πέτρινα καλντερίμια, περιποιημένες αυλές είναι όσα θα περιμένατε από ένα χωριό του Παρνασσού.
 
Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.
 
TIMH: 15€ / άτομο
 
   
 
 
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας , θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις θέσεις ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής

* ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

 

 

 
 
 


 
Σοφοκλή Βενιζέλου 46, Περιστέρι / Αττική
Τηλ: 2105786740 Κιν: 6979866219